Bine ai venit!

Pentru a beneficia de o cotatie de pret cat mai aproape de adevar, avem nevoie de urmatoarele lucruri din partea ta:

Proiect/Schiță 2D: Dacă aveți deja un proiect sau o schiță 2D a mobilierului pe care doriți să îl realizăm, vă rugăm să ne furnizați aceste documente. Acestea vor servi drept bază pentru evaluarea și estimarea prețului final. În cazul în care nu dispuneți de un proiect sau o schiță, nu vă faceți griji! Echipa noastră vă poate ajuta să creați un proiect sau o schiță personalizată în funcție de cerințele și preferințele dumneavoastră.

 

Trebuie sa luati in calcul faptul ca proiectul / schita 2D a mobilierului este foarte importanta pentru ofertare. Orice mobilier pentru a fi ofertat, trebuie sa aiba in spate o schita de executie

Daca nu aveti aceste schite 2D ( aici nu vorbim despre randari , ci despre planurile de executie 2D ale mobilierului ) , atunci se poate ca o echipa sa vina sa va faca masuratorile necesare si sa intocmeasca aceste schite de executie ale mobilierului

Preturile pentru deplasarea unei echipe la locatie , masurarea si intocmirea schitelor peretilor ( RLV) este intre 80-120 EURO

Preturile pentru proiectarea 2D ( Schite Plan si Vederi ) sunt intre 80-130 EURO in functie de cantitatea de mobilier din incapere

Factori important in formarea pretului unui mobilier

Fronturi ( fetele usilor si sertarelor / precum si alte laterale vizibile):

Prețul final al mobilierului este influențat de tipul și materialul folosit pentru fronturi. Avem o gamă variată de opțiuni, cum ar fi MDF vopsit, lemn masiv, furnir sau plăci furniruite, Fronturi frezate in diferite modele de rama , fronturi riflate , fiecare având caracteristici și prețuri diferite. Vă invităm să va inspirati din portofoliul nostru de lucrari  pentru a explora aceste opțiuni și pentru a alege cea mai potrivită variantă pentru mobilierul dumneavoastră.

Sisteme de sertare și uși: Mai intai de toate , sistemele folosite de Fabrica UKA  sunt marca Blum. Alegerea sistemului de sertare și a ușilor conteaza mult si acesta in formarea costului final al mobilierului.

Există opțiuni variate în funcție de funcționalitatea dorită, calitatea materialelor și designul ales. Aici vorbim de o gama larga de sertare Legrabox , Tandembox si Movento . Totodata deschiderea usilor superioare se poate face cu sisteme Aventos Vă stăm la dispoziție pentru a vă ghida și a vă ajuta să faceți alegerea potrivită, în funcție de nevoile și bugetul dumneavoastră.

Blatul de mobilier : Blaturile sunt o parte importantă a mobilierului, iar alegerea unui material poate influența prețul final intr-o maniera importanta.

Vă oferim o varietate de opțiuni de blaturi, fiecare având propriile caracteristici și prețuri. Aici putem discuta de blaturi din Compozit Acrilic Corian , Compozite de Piatra Ceramic , Quartz , Dekton .

Odata cu blatul mobilierului de bucatarie putem executa si placarea peretelui ( contrablatul) cu aceleasi tipuri de materiale. Vom fi bucuroși să vă oferim informații detaliate și să vă ajutăm să faceți alegerea corectă.

Alte optiuni precum : iluminare mobilier in diferite forme , accesorii si compartimentari diverse , aparaturi electrocasnice , piese realizate special

 

Odata ce avem aceste informatii , acestea pot fi trimise pe adresa office@uka.ro

 

Daca nu stiu nimic din lucrurile de mai sus , cel mai bine este sa ne dati un telefon , si impreuna stabilim cum facem putem sa va ajutam.

ADRESA - LOCATIE FABRICA

Daca doresti sa ne faci o vizita te rugam sa ne suni sa facem o programare


TELEFON
0722.598.522