Bun venit la Fabrica de Mobilier UKA, specialiștii în crearea de mobilier personalizat și de calitate superioară! Cu o experiență vastă în atelierele noastre de mobilă, suntem dedicați să oferim soluții perfect adaptate nevoilor și gusturilor clienților noștri.

Brandul UKA este creat in Romania. Atelierele noastre de mobilier la comanda se afla aici in tara mai exact in judetul Ilfov, orasul Popesti Leordeni. Noi fabricam mobilier pentru interiorul dorit. Fie ca vorbim despre casa, birou sau spatiu public, construim mobilier modern, mobilier classic, deloc simplu, mobilier deloc standard, ci asa cum se potriveste casei tale. Daca nu stii ce vrei, atunci poate te inspiri putin de la noi, privind sectiunea de lucrari, sau poate ne faci o vizita la fabrica si iti dam cateva idei de proiecte de mobila potrivite pentru casa ta.

La Fabrica de Mobilier UKA , ne mândrim cu capacitatea noastră de a executa mobilier la comandă, într-o varietate de stiluri și materiale de înaltă calitate. Fie că este vorba despre mobilier rezidențial sau comercial, suntem pregătiți să transformăm viziunea dumneavoastră în realitate.

Echipa noastră  vă poate oferi servicii complete, de la masurători și proiectare , consultare in partea de design interior mobilier , până la producție și instalare. Folosim utilaje moderne și tehnologii avansate pentru a asigura o calitate impecabilă și un finisaj deosebit al fiecărei piese de mobilier.

Producem  o gamă variată de fronturi pentru mobilier, precum MDF vopsit, lemn masiv, furnir și plăci furniruite, fronturi frezate in diferite modele , fronturi din sticla ,oferind astfel o mare libertate de design și posibilități nelimitate de personalizare. De asemenea, punem la dispoziție blaturi din materiale premium precum Corian, Ceramic sau quartz, pentru a crea bucătării și mobilier de living, dressing-uri și băi elegante și funcționale.

In materie de electrocasnice , va putem oferi din gama furnizorilor nostri cele mai de top branduri precum Neff , Bosch si Franke

In prezent detinem doua ateliere, unul ce prelucreaza materialele prefabricate si unul ce prelucreaza lemnul masiv iar intreaga suprafata de productie se intinde pe o arie de peste 2500mp. Dupa cum am mai spus, suntem dotati cu utilaje ultramoderne pentru a produce orice tip de mobilier la comanda si alte tipuri de amenajare interioara.  Tot ce inseamna mobilier la comanda, respectiv bucatarii la comanda, dressing, dormitor, living sau baie, birouri sau spatii comerciale, intr-un cuvant tot ce ai nevoie in materie de mobilier pentru casa si biroul tau, suntem pregatiti sa executam

Asadar, la Atelierele UKA, clientul este mereu în centrul atenției noastre. Ne angajăm să oferim soluții personalizate, atenție la detalii și un nivel înalt de satisfacție. Fiecare piesă de mobilier creată în atelierul nostru reflectă pasiunea și măiestria noastră.

Contactați-ne astăzi pentru a discuta despre proiectul dumneavoastră de mobilier la comandă. Suntem aici să vă ajutăm să transformați spațiul într-un loc unic și rafinat, perfect adaptat stilului și necesităților dumneavoastră.